Top 5: Shell-uri Android

Va prezentatm cele mai bune alternative pe care le aveti pentru shell-ul standard de pe propriul aparat Android. Shell-urile vin sub forma unor aplicatii separate, disponibile in Android Play Store. Le descarcati si le instalati pe smartphone. Cand veti apasa butonul Home, o sa va fie prezentata fereastra de dialog din care va trebuisa selectati ce shell veti folosi. Si daca bifati si optiunea de alegere implicita, pana la dezinstalarea aplicatii respective, va fi shell-ul standard.

1.Spb Shell 3D: o excelenta interfata 3D pentru Android care suporta directoare, widget-uri, teme. Functioneaza foarte bine pe aparatele de generatie noua. Prezinta informatiile intr-un format 3D. S-ar putea sa fie mai lent pe aparatele de generatie mai veche.

2.Go Launcher EX: una din interetele deja standar pentru Android. In Play Store gasiti o gramada de teme si widget-uri care sa fie instalate peste pachetul minimal. Aplicatia este gratuita si extrem de rapida pe aproape orice configuratie folositi.

3.Regina 3D Launcher: tot sub forma unei interfete cu animatii 3D vine si shell-ul Regina 3D. Foarte rapid, permite un grad de personalizare in termeni de icon-uri, widget-uri si fundaluri pentru fiecare din ecranele virtuale. Exista si in varianta gratuita.

4.Espier Launcher: pentru cei ce vor o interfata similara cu iOS, Espier Launcher ofera cadrul necesar – icon-uri rotunjite, bine desenate. Si el are optiune de creare si configurare de teme pentru a face mai atractiva personalizarea.

5.Launcher 7: transformati interfata Android intr-una Windows Phone. Launcher 7 aduce ideea de METRO pe Android cu o viteza deosebit de buna. Cand vi se pare ca telefonul merge greu, Launcher 7 poate fi solutia pentru cresterea vitezei.