Schimbarea imaginii de fundal

Ce mai puteti schimba in interfata unui Andorid 4.x este imaginea de fundal. In mai toate cazurile, daca din ecranul principal apasati butonul Menu, rezultatul va fi afisarea unui meniu contextual care o sa va dea accesul la setarile asociate display-ului. Cautati home screen si apoi Wallpaper(nu e obligatoriu sa existe amandoua). Click pe wallpaper si ajungeti intr-un meniu standard din care puteti selecta ce sa folositi pe post de imagine de fundal.

Aveti trei optiuni din care sa alegeti: galerie, wallpaper animat si imaginile standard. Informatia e suficient de intuitiva ca sa va dati imediat seama la ce se refera: puteti sa puneti pe fundal propria poza, extrasa din galeria de iamgini facute cu smartphone-ul. Pentr u multi este optiunea dorita.

Google s-a gandit ca poate sa ofere un aspect deosebit ecranului principal din Android prin setarea unei imagini de fundal care sa prezinte animatii. Fara indoiala ca impactul vizual este deosebit si veti fi tentati sa aplicati una din imaginile predefinite. Nexul este cea mai folosita imagine animata de fundal pentru Android.Nu aveti decat sa selectati imaginea si sa o aplicati ca sa devina standard pe aparat.

Ultima varianta este sa aplicati una din imaginile standard livrate  de producatorul aparatului pentru a fi folosita drept fundal pentru ecranul principal. In mod similar puteti personaliza ecranul lock screen din Android. Unii utilizatori prefera sa foloseasca alt tip de fonturi(familie, dimensiuni) decat cea standard. Schimbarea este posibila din Settings, Display si de acolo Font type repectiv Font size.