Primele setari

Android_email_account_setupImediat ce a pornit smartphone-ul pentru prima data o sa fiti intampinati de o fereastra de dialog(posibil sa fie personalizata de producatorul aparatului dumneavoastra) in care va trebui sa alegeti limba in care e prezentata interfata. Aparatele disponibile in Romania au si suportul pentru interfata Android in limba romana. Traducerea ei este in mare parte excelent realizata si un utilizator nou de Android o va gasi de foarte mare ajutor. Unii vor prefera sa foloseasca interfata in limba engleza.

Pasul urmator presupune alegerea modului in care se va face conectarea la internet. Dupa cum am mai spus, puteti merge fie pe varianta WIFI(daca aveti asa ceva la indemana) fie pe cea Mobile Networ(conexiunea 3G asociata abonamentului de date). Recomandarea noastra este ca, ori de cate ori aveti la indemana o retea WIFI, sa o folositi in locul celei 3G – obtineti viteze mai bune de download si nu faceti trafic de date ca sa va consumati abonamentul.

SFAT: Cand folositi conexiunea de date asociata abonamentului de voce pentru a face transfer de date si configurari pe Android, ar fi bine sa va sigurati ca aveti destul trafic inclus. Volume de trafic sub 250 MB pe luna sunt insuficiente, mai ales daca aveti o agenda de contacte voluminoasa si multe mesaje in inbox. Faceti verificarea tipului de abonament inainte de a incepe configurarea, ca sa nu va treziti ca nici nu ati activat bine aparatul si deja traficul de date mobil s-a terminat.