samsung galaxy s2 tagged posts

Acomodare cu interfata Android 4.0

Noua versiune Android 4.0 cu numele de cod Ice Cream Sandwich, a venit c schimbari radicale la nivelul interfetei si cu importante functii noi.

Jelly Beam este numele versiunii actuale de Android cu cu numarul de identificare 4.1(4.2 la unele). Ice Cream Sandwich a fost lansata in toamna anului 2011, intial fiind disponibila doar pe smartphone-ul Galaxy Nexus, aparatul gandit de google ca si developer phone pentru aceasta versiune de Android. Fata de toate celelalte implementari de Android aduse de diversii producatori de aparte, Google Nexul este singurul care aduc eun Ice Cream Sandwich curat, asa cum l-a gandit Google. Niciun fel de interfata personalizata sau aplicatii terte nu exista preinstalate.

Aici este farmecul Android: versiunea de baza este cea care perminte entuziastilor sa co...

Citeste

Istoric Android: cum a inceput totul?

In urma cu patru ani, Nokia cu Symbian domina incontestabil piata de smartphone-uri, iar google parea un simplu nou venit. In 2012, regulile s-au schimbat: Android este cel mai folosit sistem de operare pe smartphone-uri, Nokia s-a urcat in barca Microsoft si Apple creste fulminant. Se vedem putin ce este Android si unde ainceput totul.

Acum vreo 10 ani, daca vorbeai de Android, toti se gandeau la personajul din Star Trek, un robot cu infatisare umana care ulterior a ajuns sa dezvolte si oarecare sentimente specifice oamenilor. Orice tanar stia asta.

Daca in 2012 aduci in discutie Android, toata lumea se gandeste la Google si la aparate reperzentative precum HTC One X, Samsung Galaxy S II sau S III, Google Nexus, LG Optimus si asa mai departe...

Citeste