Play Store tagged posts

Sincronizarea aparatului

E momentul sa incepeti sincronizarea: introduceti datele de conectare pe contul de GMAIL si parola asociata. Din acest moment, daca este activa conexiunea la internet incepe sa se faca sincronizarea intre smartphone-ul cu Android si serviciul Google din cloud. Asa, veti avea acces de pe smartphone la aceleasi date pe care le primiti cand intrati pe contul de email direct din browser.

Pentru acei utilizatori care nu au asociat nici pana in momentul de fata datele unui card si in mod similar pentru cei ce abia si-au activat contul de email, Google propune introducerea direct de pe telefon a acestora. Credem ca e mai bine sa nu faceti inca acest pas – doar atunci cand vreti sa cumparat ceva din Play Store sa va dati aceste date.

Ultimul lucru pe care il mai verificati este legat de operatiu...

Citeste

Istoric Android: cum a inceput totul?

In urma cu patru ani, Nokia cu Symbian domina incontestabil piata de smartphone-uri, iar google parea un simplu nou venit. In 2012, regulile s-au schimbat: Android este cel mai folosit sistem de operare pe smartphone-uri, Nokia s-a urcat in barca Microsoft si Apple creste fulminant. Se vedem putin ce este Android si unde ainceput totul.

Acum vreo 10 ani, daca vorbeai de Android, toti se gandeau la personajul din Star Trek, un robot cu infatisare umana care ulterior a ajuns sa dezvolte si oarecare sentimente specifice oamenilor. Orice tanar stia asta.

Daca in 2012 aduci in discutie Android, toata lumea se gandeste la Google si la aparate reperzentative precum HTC One X, Samsung Galaxy S II sau S III, Google Nexus, LG Optimus si asa mai departe...

Citeste