Ice Cream Sandwich tagged posts

Ecranul principal

Tot ce se intampla in Android graviteaza in jurul ecranului principal – pe el exista widget-uri, pe el punem shortcut-uri si tot de acolo avem acces la lista de aplicatii. Este locul in care ajungem imediat dupa ce pronim smartphone-ul Android.

Nimic impresionant la prima vedere: o suprafata pe care exista cateva icon-uri, un ceas si o casuta de cautare. Privite mai atent, elementele descrise definesc foarte clar principiile pe care e construita noua interfata din Ice Cream Sandwich, in acest moment nu foarte diferita de ceea ce stiati, probabil, si pana acum.

Sa privim mai atent ce avem: in partea de jos exista o zona cu cinci icon-uri predefinite...

Citeste

Acomodare cu interfata Android 4.0

Noua versiune Android 4.0 cu numele de cod Ice Cream Sandwich, a venit c schimbari radicale la nivelul interfetei si cu importante functii noi.

Jelly Beam este numele versiunii actuale de Android cu cu numarul de identificare 4.1(4.2 la unele). Ice Cream Sandwich a fost lansata in toamna anului 2011, intial fiind disponibila doar pe smartphone-ul Galaxy Nexus, aparatul gandit de google ca si developer phone pentru aceasta versiune de Android. Fata de toate celelalte implementari de Android aduse de diversii producatori de aparte, Google Nexul este singurul care aduc eun Ice Cream Sandwich curat, asa cum l-a gandit Google. Niciun fel de interfata personalizata sau aplicatii terte nu exista preinstalate.

Aici este farmecul Android: versiunea de baza este cea care perminte entuziastilor sa co...

Citeste