Cum creati o conferinta telefonica

Conferintele telefonice reprezinta o modalitate excelenta de a comunica simultan, pin apel voce cu mai multe persoane. Indiferent daca scopul este al unei afaceri sau personal, pe Android 4 operatia este foarte simpla. Inainte de toate e indicat sa cresteti nivelul audio al difuzorului – faceti asta folosind butoanele hardware pentru volum. Cu mai multe persoane angrenate intr-o conferinta e bine sa aveti cel mai bun nivel audio posibil. Acum intrati in contacts si selectati persoana cu care porniti conferinta si initiati un apel telefonic.

Imediat ce respectiva persoana a raspuns veti vedea ca, pe ecranul smartphone-ului dumneavoastra, devine disponibil butonul contacts. Apasati pe el si din lista de contacte alegeti persoanele pe care mai doriti sa le chemati in conferinta.: selectati contactul si porniti un apel.

471 raspunsuri la Cum creati o conferinta telefonica

Lasa un raspuns

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>