Configurarea unui smartphone Android

Va jutam sa parcurgeti primele setari cerute de instalarea unui smartphone Android. De la contul de gmail si pana la aranjarea ecranului, de la alegerea unui wallpaper si pana la instalarea primelor programe.

Atunci cand v-ati cumparat un telefon nou cu Android poate ca ati beneficiat de un mic instructaj din partea celui ce v-a vandut aparatul. Cam toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti sunt intuitivi si, daca limba engleza nu e o problema, configurarea este extrem de simpla. Majoritatea smartphone-urilor Android au si interfata in limba romana, pe care va recomandam sa o activati daca este disponibila.

Elementele cele mai importante pe care trebuie sa le aveti la indemana atunci cand vreti sa configurati un smartphone Android sunt contul de GMAIL pe baza caruia vi se permite accesul la Play Store si modalitatea prin care puteti sa conectati un smartphone-ul la internet(Wifi sau 3G). Asadar, inainte de a porni sa va pregatiti smartphone-ul asigurati-va ca aveti un cont GMAIL, pentru care cunoasteti adresa si parola, si ca smartphone-ul poate sa se conecteze cumva la internet(pentru wifi sa stiti reteaua si parola de conectare). Ulterior veti putea face si celelalte setari de care aveti nevoie.

Etichete:  , ,