Alternative la Play Store

Prin libertatea de compilare si de aplicatii pe Android, Google a permis si altor servicii care ofera colectii de aplicatii sa prospere. Unele aplicatii sunt mai simplu de instalat din surse terte si poate mai ieftine uneori. Incepeti sa le cautati si in afara de Play Store. Alternativele Play Store au clientii proprii prin care sa accesati serviciile direct pe smartphone.

AndroidPIT

www.androidpit.com

Pret: gratuit

Are o orientare catre comunitatea mai pronuntata decat cea din Play Store si din acest motiv beneficiaza de niste review-uri mai detaliate. Pe siteul lor gasiti si un forum de discutii unde puteti afla mai multe despre aplicatiile interesante.

AppBrain

www.appbrain.com

Pret: gratuit

Marele avantaj din AppBrain e legat de faptul ca promoveaza permanent acele aplicatii Android ce beneficiaza de reduceri in momentul in care ati accesat serviciul. Cand va intereseaza fiecare banut pe care il dati pe programele de pe mobil, AppBrain ar trebui sa stea in top-ul preferintelor.

1Mobile Market

www.1mobile.com

Pret: gratuit

Aveti acces la peste 200000 de aplicatii pentru Android, toate gratuite. Doar cu ceea ce gasiti aici puteti sa va construiti un ecosistem de aplicatii pentru care sa nu cheltuiti nimic. Nu mai stati pe ganduri si puneti shortcut-ul 1Mobile Market pe ecran!