Acomodare cu interfata Android 4.0

Noua versiune Android 4.0 cu numele de cod Ice Cream Sandwich, a venit c schimbari radicale la nivelul interfetei si cu importante functii noi.

Jelly Beam este numele versiunii actuale de Android cu cu numarul de identificare 4.1(4.2 la unele). Ice Cream Sandwich a fost lansata in toamna anului 2011, intial fiind disponibila doar pe smartphone-ul Galaxy Nexus, aparatul gandit de google ca si developer phone pentru aceasta versiune de Android. Fata de toate celelalte implementari de Android aduse de diversii producatori de aparte, Google Nexul este singurul care aduc eun Ice Cream Sandwich curat, asa cum l-a gandit Google. Niciun fel de interfata personalizata sau aplicatii terte nu exista preinstalate.

Aici este farmecul Android: versiunea de baza este cea care perminte entuziastilor sa construiasca o interfata si o echipare software dupa cum considera necesar.

Credem ca modul cel mai bun de a face cunostinta cu Android 4.x Ice Cream Sandwich este sa urmarim un build oficial, neatins de personalizare. Il puteti gasi pe un aparat Galaxy Nexus sau sa il puteti testa intr-un emulator urmand sfaturile de mai jos.