5 aplicatii pentru editare foto – gratis

Majoritatea utilizatorilor Android folosesc maxim 2-3 aplicatii pentru editare foto. In acest articol va vom prezenta 5 aplicatii gratuite care sa faca editarea foto mult mai simpla si mai usoara, aplicatii pe care le gasim in Google Play la categoria Fotografie.

5. Photo Collage Maker – permite adaugarea de filtre, stickere, text, desene facute cu mana plus o gramada de optiuni pentru editarea culorilor. De asemenea poti edita mai multe fotografii simultan si utiliza diferite templateuri. Singurul dezavantaj ar fi ca orice buton de back iti deschide o reclama(asta in versiunea gratuita a aplicatiei).

4. Photo Editor Pro – in mare parte aceleasi optiuni ca si aplicatia de mai sus. Un plus ar fi faptul ca poti adauga rame, backgrounduri(permite editarea si in versiunea free) si emoji.

3. Toon me – aplicatia permite editarea fotografiilor tale si transformarea lor in desene(cartoons). In rest aplicatia este destul de limitata.

2. Picsart Photo Editor – o aplicatie cu o lunga istorie in spate care s-a dezvoltat foarte bine de-a lungul anilor. Aplicatia vine cu o multitudine de optiuni pentru formatarea imaginii. Un alt avantaj al acestei aplicatii ar fi optiunea de Infrumusetare.

1. FaceApp – ocupa locul 1 in topul aplicatiilor. O aplicatie folosita foarte mult de fete. Aplicatia este destul de limitata ca si optiuni dar modificarile facute de ea(in modul automat) sunt foarte realiste. Aceasta aplicatie este foarte buna pentru editarea selfie-urilor si nu pentru poze complexe. In mare parte toate modificarile pe care le poti face in aplicatie sunt la nivelul fetei, ochilor, parului.