3 sfaturi practice

  1. Ca sa adaugati un widget pe ecranul principal Android apasati pe butonul de acces in lista de aplicatii pozitionat in centrul barei de jos. Vi se deschide lista de programe – daca doriti sa aduceti pe ecran un shortcut, atunci atingeti icon-ul vizat si tineti apasat – se va desprinde din lista de programe si va putea fi asezat acolo unde doriti. Daca va intereseaza un widgeet, atunci intrati din lista de aplicatii in Widgets, alegeti widget-ul dorit si tinand apsat pe el il veti pozitiona in mod similar.
  2. Eliminarea unui widget/shortcut este o operatie la fel de simpla. Trebuie doar sa selectati respectivul icon/widget si sa il trageti in partea de sus a ecranului home unde apare zona Remove. Ducandu-l acolo devine rosu si va fi sters.
  3. Foarte usor veti deveni fanii widget-urilor si veti vedea ca tentatia de a umple tot spatiul de pe home screen este foarte mare. Incercati sa alegeti doar acea combinatie de elemente care va este cu adevarat de folos. Scutiti in acest fel resurse importante, care in final inseamna autonomie.