Monthly Archives March 2016

Sincronizarea de contacte, calendar si email

Pe primul nivel de utilitate se regasesc functiile de calendar, email si sincronizare de contacte preinstalate pe un Android. De indata ce ati furnizat datele de validare pentru contul GMAIL, procesul de sincronizare incepe si informatia pe care o vedeti permanent pe Android este la fel cu cea pe care o gasiti intrand cu un browser pe serviciul GMAIL.

Fara ca dumneavoastra sa faceti nimic Androidul va replica intre cloud si smartphone informatiile din calendar, email, agenda de contacte si pozele din Picasa. Dumneavoastra nu veti vedea nimic, tot procesul de sincronizare desfarsurandu-se in fundal.

SFAT: Folositi optiunea calendar din Android pentru evidenta evenimentelor si intalnirilor...

Citeste

Internet-ul: cum poate fi folosit pentru a face smartphone-ul cu adevarat destept

De nenumarate ori am spus ca fara acces la internet un smartphone(cu precadere unul Android) este nefolositor si nu justifica nici pe departe suma de bani pe care ati investi-o. Conectarea la net transforma smartphone-ul dintr-un gadget de aratat intr-unul de folosit pe care, la final, o sa fiti bucurosi ca l-ati cumparat. In articolele pe care o sa urmeze o sa va prezentam o selectie a celor mai interesante lucruri pe care veti dori sa le faceti cu un smartphone conectat la internet. Din care dumneavoastra sa alegeti exact lucrurile ce va sunt pe plac.

SFAT: Alegeti un abonamet de date potrivit tipului dumneavoastra de utilizare. Toti operatorii de telefonie o sa va incante cu oferte interesante pentru traficul de date atunci cand ati decis sa achizitionati un smartphone...

Citeste