Monthly Archives December 2015

Asociarea unui ton de apel personalizat

Si pe Android putem sa identificam rapid cine ne apeleaza, prin simpla selectie a unei melodii diferite pentru fiecare contact important. Astfel, atunci cand primim un telefon de la respectiva persoana, smartphone-ul nostru va suna diferit.

Intrati in zona Contacts si selectati contactul dorit. Activati optiunea de editare a datelor si din dreptul Ringtone schimbati melodia curenta. Implicit, toate contactele vor folosi tonul de apel activ la momentul respectiv.

Citeste

Cum trimiteti un contact ca si sms

Pe aparatele vechi se puteau foarte usor trimite numere de telefon pe post de SMS: este selectat un numar si apoi trimis ca si SMS.

Pe Android, optiunea e prezenta pe anumite dialer-e si functioneaza similar: din Contacts e selectat un contact, se tine apasa pana apare meniul contextual si de acolo forward contact ca si sms.

Cand optiunea nu este prezenta, alternativa este data de aplicatia Ciacs din Play Store. O descarcati pe smartphone si cand o porniti veti putea trimite prin sms o multitudine de informatii asociate unui anumit contact.

Citeste