Monthly Archives August 2015

Cum creati o conferinta telefonica

Conferintele telefonice reprezinta o modalitate excelenta de a comunica simultan, pin apel voce cu mai multe persoane. Indiferent daca scopul este al unei afaceri sau personal, pe Android 4 operatia este foarte simpla. Inainte de toate e indicat sa cresteti nivelul audio al difuzorului – faceti asta folosind butoanele hardware pentru volum. Cu mai multe persoane angrenate intr-o conferinta e bine sa aveti cel mai bun nivel audio posibil. Acum intrati in contacts si selectati persoana cu care porniti conferinta si initiati un apel telefonic.

Imediat ce respectiva persoana a raspuns veti vedea ca, pe ecranul smartphone-ului dumneavoastra, devine disponibil butonul contacts. Apasati pe el si din lista de contacte alegeti persoanele pe care mai doriti sa le chemati in conferinta...

Citeste

Adaugarea unui numar de telefon in lista

Sa adaugati un numar de telefon in agenda de contacte e banal: se porneste dialer-ul(indiferent ce aplicatie aveti instalata) si scrieti numarul de telefon dorit. Se apasa apoi butonul MENU si apare un meniu contextual, personalizat pentru fiecare dialer in parte. De acolo alegeti Add to Contacts operatie ce va determina pornirea programului contacts de pe android, care la randul sau este o interfata catre agenda de contacte.

Citeste